Mickael Dancer Mickael Jackson Impersonator

Workshops en boekingen

Ben jij op zoek naar een leuke workshop voor jou en je vrienden, voor een vrijgezellenfeest, bruiloft, bedrijfsuitje of teamdag? Met een dansworkshop wordt jouw dag onvergetelijk!

 We kunnen alle workshops in het Nederlands, Engels en Frans geven.

Dansworkshops op maat

Michael Jacksons dansmoves zijn in één woord iconisch. Van ‘Beat it’ tot ‘Bad’, van ‘Thriller’ tot ‘Smooth Criminal’, iedereen herkent meteen de danspasjes. En nu kun jij dit ook leren!
Tijdens een Michael Jackson workshop leert Mickael je stap voor stap hoe je danst als MJ.

Alle dansstijlen waar wij in lesgeven kunnen ook als workshop gegeven worden. Wil je een specifiek thema voor de workshop of de choreografie van jouw lievelingsliedje leren? Leuk idee! Wij kunnen jouw workshop helemaal op maat maken.

De Michael Jackson workshops kunnen aangepast worden aan alle leeftijden en alle dansniveau’s.

Mickael Dancer Michael Jackson impersonator
Dans workshop Leiden

Tarieven

Workshop 1,5 uur bij Flux Dance in Leiden (Haagweg 6)

1 – 5 personen 175 euro
5- 10 personen 275 euro
10 – 15 personen 28 euro pp

Wil je een kortere of langere workshopduur? Of op een andere locatie? Dat kan natuurlijk! Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de mogelijkheden en een offerte via de contactpagina.

MJ Academy bij Flux Dance

Naast workshops op maat, is het ook mogelijk om Michael Jackson danslessen te volgen. Iedere week geeft Mickael les bij Flux Dance in Leiden.

Michael Jackson’s dansmoves zijn in een woord iconisch. De enorme invloed van zijn dans en muziek is nog steeds te zien in het werk van veel beroemde artiesten nu, zoals Beyonce, Lady Gaga en Bruno Mars. Van ‘Beat it’ tot ‘Bad’, van ‘Smooth Criminal’ tot ‘Thriller,’ iedereen herkent meteen de danspasjes. Nu kun jij ook stap voor stap leren hoe je dit doet.

Wil jij ook precies zo leren dansen als Michael Jackson? Dan is de MJ Academy de plek voor jou!

Op de website van Flux Dance vind je alle Michael Jackson danslessen, workshops.

Flux Dance danslessen Mickael Dancer

Optredens:

MJ Greatest Hits Live

Michael Jackson is de grootste artiest aller tijden. Zijn ongeëvenaarde muziek en videoclips hebben de muziekwereld voor altijd veranderd, en blijven tot op de dag van vandaag een onuitputtelijke bron van entertainment en inspiratie.

MJ Greatest Hits Live brengt alle bekende hits en spectaculaire videoclips van Michael Jackson naar het theater. Zie zijn muziek tot leven komen met prachtige kostuums, iconische dansroutines, adembenemende visuals en illusies.

Michael Jackson impersonator Nederland

Gedurende 30 minuten hoor en zie je alle populaire hits van de King of Pop, waaronder “Billie Jean”, “Beat it”, “Smooth Criminal” en natuurlijk “Thriller.”

MJ Greatest Hits Live is de meest recente dansshow van Michael Jackson tribute artist Mickael Dancer uit Frankrijk. Door jarenlange training en begeleiding van Michael Jacksons eigen choreografen is zijn dans zo geperfectioneerd dat het net Michael Jackson zelf is die op het podium staat.

Beleef de sensatie van Michael Jackson in een meeslepende mix van zijn mooiste muziek samen met nieuwe arrangementen in deze spectaculaire dansshow.

Tarieven:

  • MJ Greatest Hits Live – Solo Tribute show
  • Duur: vanaf 20 min
  • Live: Playback
  • Prijs: vanaf 995 euro (excl. 9% BTW)

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.